Era Una Dona Com Les Altres eBook

Curiouscongress.es Era Una Dona Com Les Altres Image
Descubre el libro de Era Una Dona Com Les Altres con curiouscongress.es. Lea el PDF de Era Una Dona Com Les Altres en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Era Una Dona Com Les Altres y otros libros de Francesc Trabal.

DESCRIPCIÓN

Aquesta novel·la pren com a punt central la infelicitat. Dos coneguts es troben a lenterrament duna vella amiga, lErènia. En el recorregut de lesglésia al cementiri enceten una conversa que ens haurà dinformar de com la difunta, nena que es va fer dona sense adonar-sen i a la qual «una parella de coloms ran de la finestra fent-se carícies li desvetllaren una mena de set que ja mai més no pogué apagar», mor en circumstàncies estranyes. De la set dErènia, de la impossibilitat dapaivagar-la i de les constriccions i hipocresies de la vida social catalana del primer terç de segle tracta aquesta novel·la, que defuig tanmateix, com és habitual en Francesc Trabal, el melodrama, la psicologia o la truculència, decidit a fer passar lacció pel fi sedàs de la ironia.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Era Una Dona Com Les Altres.pdf
ISBN
9788477270720
FECHA
1994
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,96 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

novel·les (i). l'home que es va perdre/ quo vadis, sanchez?/ era una dona com les altres/ hi ha homes que ploren perque el sol es pon, trabal, francesc, 22,00€

Mercè Rodoreda, els fruits de l'exili Mercè Ibarz. L'obra de Mercè Rodoreda (Barcelona, 1908 - Romanyà de la Selva, 1983) travessa els punts cardinals de la literatura moderna occidental que es fa contemporània a partir de l'experiència de la guerra i, molt en particular, de l'exili.

LIBROS RELACIONADOS