Paraula De Robot - Oscar Vilarroya - En Catalan eBook

Curiouscongress.es Paraula De Robot - Oscar Vilarroya - En Catalan Image
Cuida los árboles y descarga el libro de Paraula De Robot - Oscar Vilarroya - En Catalan en formato electrónico. En curiouscongress.es encontrará el libro de Paraula De Robot - Oscar Vilarroya - En Catalan en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Paraula De Robot - Oscar Vilarroya - En Catalan en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCRIPCIÓN

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Paraula De Robot - Oscar Vilarroya - En Catalan.pdf
ISBN
none
FECHA
none
TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,67 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Òscar Vilarroya, Ph.D. Director de la Unitat de Recerca en Neurociència Cognitiva (URNC) i de la càtedra «El Cervell Social» a la Facultat de Psiquiatria de la Universitat Autònoma de Barcelona. Com a investigador, ha publicat diversos estudis sobre neuroimatge dels trastorns psiquiàtrics i filosofia de la neurobiologia.

Somos lo que nos contamos Somos lo que nos contamos tracta d'un element que ens defineix com a humans: la nostra facultat per narrar, és a dir, per explicar i explicar-nos històries. Somos lo que nos contamos parteix de la constatació que narrar forma part integral de la nostra naturalesa, fins al punt que som, d'alguna manera, les històries que ens expliquem.

LIBROS RELACIONADOS