La Nena Que Va Beure Llum De Lluna eBook

Curiouscongress.es La Nena Que Va Beure Llum De Lluna Image
Descubre el libro de La Nena Que Va Beure Llum De Lluna con curiouscongress.es. Lea el PDF de La Nena Que Va Beure Llum De Lluna en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Nena Que Va Beure Llum De Lluna y otros libros de Kelly Barnhill.

DESCRIPCIÓN

Una meravellosa història per a totes les edats sobre els llaços que ens uneixenAquesta és una historia d’éssers màgics que es comporten com persones corrents, i de persones corrents que es converteixen en éssers màgics.Una bruixa amable i afectuosa, un monstre del pantàaficionat a la poesia, un ingenu drac diminut que espera créixer algun dia, una nena amb una màgia incontenible, un volcài una ciutat aclaparada per la tristesa; i hi afegim unes cullerades de llum d’estrelles i de llum de lluna, un rajolíde conte de fades i un pessic d’humor.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
La Nena Que Va Beure Llum De Lluna.pdf
ISBN
9788491376132
FECHA
2018
TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,33 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

En el sitio web de WWW.FOODSHEDBRIGHTON.COM puedes descargar el libro de La nena que va beure llum de lluna. Este libro fue escrito por el autor Kelly Barnhill. ¡Y este autor nunca decepciona!

una nena amb una màgia incontenible, un volcà i una ciutat aclaparada per la tristesa; afegeix-hi unes cullerades de llum d'estrelles i llum de lluna, un rajolí de conte de fades i un pessic d'humor. un conte de fades èpic destinat a convertir-se en un clàssic modern.× La nena que va beure llum de lluna

LIBROS RELACIONADOS