Memòries D Uns Gats Feliços eBook

Curiouscongress.es Memòries D Uns Gats Feliços Image
Cuida los árboles y descarga el libro de Memòries D Uns Gats Feliços en formato electrónico. En curiouscongress.es encontrará el libro de Memòries D Uns Gats Feliços en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Memòries D Uns Gats Feliços en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCRIPCIÓN

Heus aquí un llibre curiós, que sorprendrà més d’un lector. És una mena de dietari, o potser un text epistolar, o unes breus confessions; és difícil de decidir-ne el gènere perquè, de fet, també conté alguns poemes i reflexions sobre la vida escrits en aquells moments en què veiem com s’escola d’una manera inevitable.Els protagonistes essencials són uns gats i les seves mestresses, però també podríem dir que el protagonista ocult, i tanmateix omnipresent, és l’amor entre les persones i els animals. En concret: l’amor pels gats.En aquestes pàgines, sense ironies, amb la contenció difícil que, de tant en tant, es veu esqueixada pel curs dels esdeveniments, Montserrat Gallart hi narra els darrers temps de la seva gata preferida, la Tigri, i dels seus dos companys, en Pandi i la Popi, els quals expliquen, des de la seva fidelitat de gats, l’agraïment profund per tota la vida passada al costat de les seves mestresses. Com diu l’autora, es tracta d’un text que ens ofereix la possibilitat de copsar l’amor pel marruix concret i, amb un sentit més ampli, per la vida.(Del pròleg de Francesc Parcerisas)

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Memòries D Uns Gats Feliços.pdf
ISBN
9788417082413
FECHA
2017
TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,17 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Montserrat Gallart i Sanfeliu, poeta barcelonina, tornà al programa, aquest cop per a presentar-hi 'Memòries d'uns gats feliços', que tot i no ser una obra exactament poètica, conté molta poesia. L'obra ha estat editada, amb un pròleg de Francesc Parcerisas, ara fa res, el desembre de 2017, per Editorial Gregal.

Los estatutos de la Asociación Gatos Felices tienen dos artículos que comentan los derechos y obligaciones de las personas asociadas. Sin embargo, no distinguen los diferentes tipos de socios . La dirección de la asociación propone nombrar los siguientes tipos de socios.

LIBROS RELACIONADOS