Set De Saviesa eBook

Curiouscongress.es Set De Saviesa Image
Descubre el libro de Set De Saviesa con curiouscongress.es. Lea el PDF de Set De Saviesa en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Set De Saviesa y otros libros de Pedro Manrique Miranda.

DESCRIPCIÓN

La col·lecció "Els llibre de la Cooperativa Cydonia" ha estat creada pensant en el món de les cooperatives, sobretot en les de productes ecològics i consum responsable.Perquè creiem que a través de la salut, l'alimentació, el vegetarianisme o les finances ètiques podem ampliar l'horitzó de les cooperatives de consum.Estem convençuts que el món cooperatiu és un instrument pràctic, i vàlid, com a alternativa al model actual.Creiem que no es tracta només de consumir productes ecològics, sinó també de crear models diferents.Ja no és possible separar el consum de les formes de comercialització, de propietat, de salaris i de condicions justes. No concebim un enciam ecològic conreat en condicions laborals precàries i sous indecents.D'altra banda, Els llibres de la Cooperativa Cydonia, no neix amb cap ànim de lucre. El nostre únic objectiu és l'autofinançament. Amb aquesta publicació volem aconseguir recuros per a poder editar el següent.Volem que, finalment, el món cooperatiu avanci, s'aposenti i captivi a gent de b é, per a fer possible el nou paradigma.Només si canviem la nostra relació amb el consum, amb l'almentació, amb el diner, podrem canviar el món.No es tracta de canviar la vida, sinó de vida.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Set De Saviesa.pdf
ISBN
9788461721955
FECHA
2017
TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,95 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Otros 3, edificios diferentes del mismo set, el Set de Palacio Indio están adyacentes al Palacio del Marajá.Por lo tanto se conceden las bonificaciones por los 3 edificios adicionales. Para saber, que edificios pertenecen a cada set, solo deben mirar los detalles del edificio en el inventario o en la ciudad.

SET DE SAVIESA Autor: MANRIQUE MIRANDA, PEDRO Normal tapa blanda (libros)

LIBROS RELACIONADOS