L Aigua eBook

Curiouscongress.es L Aigua Image
Descubre el libro de L Aigua con curiouscongress.es. Lea el PDF de L Aigua en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga L Aigua y otros libros de Vv.aa..

DESCRIPCIÓN

La temàtica de laigua és el pretext per introduir el jove lector en la lectura de poesia. La tria inclou una gran varietat dautors, destètiques o grups diversos, i destils propis.Laigua pren diverses formes (fonts, rieres, cascades, llacs, gorgs, o la inmensitat de la mar), o diferents estats: líquid (les gotes o la pluja), o com el vapor (la boira). Es construeix així un univers al voltant dun amic protagonista: laigua.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
L Aigua.pdf
ISBN
9788482643656
FECHA
2001
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,90 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Aigua Municipal de Terrassa és una empresa pública que ofereix el servei i la gestió del subministrament de l'aigua a la ciutat de Terrassa.

Ja sabeu l'aigua que gastem amb cada una d'aquestes tasques domèstiques. Com podem saber quanta aigua gastem en un cap de setmana? Imprimiu una fitxa, que teniu continuació, per cada un dels alumnes de la vostra classe. Cal de que se l'emportin a casa i que l'omplin degudament.

LIBROS RELACIONADOS