L Aigua eBook

Curiouscongress.es L Aigua Image
Cuida los árboles y descarga el libro de L Aigua en formato electrónico. En curiouscongress.es encontrará el libro de L Aigua en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee L Aigua en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCRIPCIÓN

La temàtica de laigua és el pretext per introduir el jove lector en la lectura de poesia. La tria inclou una gran varietat dautors, destètiques o grups diversos, i destils propis.Laigua pren diverses formes (fonts, rieres, cascades, llacs, gorgs, o la inmensitat de la mar), o diferents estats: líquid (les gotes o la pluja), o com el vapor (la boira). Es construeix així un univers al voltant dun amic protagonista: laigua.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
L Aigua.pdf
ISBN
9788482643656
FECHA
2001
TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,52 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Les persones, els animals i les plantes necessitem l'aigua per viure. Sense aigua no hi hauria vida. Es pot trobar aigua: al mar, als rius, als llacs, al gel, a la neu, als salts d'aigua, a la pluja...

el día 25/11/2013 se formó la empresa barcelona cicle de l'aigua sa con la finalidad de gestion del ciclo del agua asi como realizacion de actividades y prestacion de servicios relacionados directamente o indirectamente con el ciclo del agua, las playas, el litoral y el medio ambiente, etc.

LIBROS RELACIONADOS