Gaudí. Art I Disseny. (Catàleg Exposició) eBook

Curiouscongress.es Gaudí. Art I Disseny. (Catàleg Exposició) Image
Descubre el libro de Gaudí. Art I Disseny. (Catàleg Exposició) con curiouscongress.es. Lea el PDF de Gaudí. Art I Disseny. (Catàleg Exposició) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Gaudí. Art I Disseny. (Catàleg Exposició) y otros libros de Vv. Aa.

DESCRIPCIÓN

Barcelona, Fundació Caixa Catalunya, 2002, 25x27 cms., 223 pàgs., cartoné editorial amb sobrecoberta, il·lustrat. Molt bon exemplar. (2E)

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Gaudí. Art I Disseny. (Catàleg Exposició).pdf
ISBN
none
FECHA
none
TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,72 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Gaudí i la seva obra (Fundació Caixa Catalunya, Barcelona, 1998), el catàleg de l'exposició Gaudí: Art i disseny, realitzada a la Pedrera l'any 2002, i més recentment la Guia de l'Espai Gaudí. El seu arxiu està format per més de 300.000 fotografies, realitzades de forma personal i creativa, així com rigorosament documentades.

Catàleg d'exposició; Blog; ... que eleva les antigues arts menors a la categoria d'art i desenvolupa el camp del disseny. Els nous perfils de les ciutats, els habitants, el seu entorn i els objectes quotidians van sofrir una transformació estètica i formal que va facilitar l'accés de la ciutadania al món de l'art i la bellesa. ...

LIBROS RELACIONADOS