Pensar La Ciutat Des De L'educació. Document Del Seminari Projecte Educatiu De Ciutat. Curs 97/98 eBook

Curiouscongress.es Pensar La Ciutat Des De L'educació. Document Del Seminari Projecte Educatiu De Ciutat. Curs 97/98 Image
Cuida los árboles y descarga el libro de Pensar La Ciutat Des De L'educació. Document Del Seminari Projecte Educatiu De Ciutat. Curs 97/98 en formato electrónico. En curiouscongress.es encontrará el libro de Pensar La Ciutat Des De L'educació. Document Del Seminari Projecte Educatiu De Ciutat. Curs 97/98 en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Pensar La Ciutat Des De L'educació. Document Del Seminari Projecte Educatiu De Ciutat. Curs 97/98 en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCRIPCIÓN

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Pensar La Ciutat Des De L'educació. Document Del Seminari Projecte Educatiu De Ciutat. Curs 97/98.pdf
ISBN
none
FECHA
none
TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,23 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Història de l'Educació 2.0 i Història de l'e-Educació. Les TIC i les xarxes socials al servei de la docència historicoeducativa History of Education 2.0 and History of e-Education.

Enguany es celebra la XI edició del 16 al 24 de novembre de 2019.El tema central de l'edició d'aquest any és l'educació i la comunicació en prevenció de residus. Enllacem un document per explicar a les escoles què és, per què inscriure's i com participar a la setmana, així com una fitxa del Bosc de la vida, una activitat que pot interessar a les escoles.

LIBROS RELACIONADOS