La Ruta Del Cister (Gr - 175) A Peu I En Btt. Poblet: A Peu, En B Icicleta, A Cavall eBook

Curiouscongress.es La Ruta Del Cister (Gr - 175) A Peu I En Btt. Poblet: A Peu, En B Icicleta, A Cavall Image
El libro La Ruta Del Cister (Gr - 175) A Peu I En Btt. Poblet: A Peu, En B Icicleta, A Cavall en formato PDF. El libro La Ruta Del Cister (Gr - 175) A Peu I En Btt. Poblet: A Peu, En B Icicleta, A Cavall en formato MOBI. El libro La Ruta Del Cister (Gr - 175) A Peu I En Btt. Poblet: A Peu, En B Icicleta, A Cavall en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web curiouscongress.es.

DESCRIPCIÓN

Descripció detallada del nou GR-175 que uneix els tres grans monestirs cistercencs de Catalunya: Santes Creus, Poblet i Vallbona de les Monges. El llibre inclou una detallada explicació dels tres monestirs i dels diversos monuments que es troben al llarg del trajecte.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
La Ruta Del Cister (Gr - 175) A Peu I En Btt. Poblet: A Peu, En B Icicleta, A Cavall.pdf
ISBN
9788489890336
FECHA
1999
TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,49 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Troba les millors rutes a Vallbona de les Monges, Catalunya (Espanya). Descobreix els llocs més bonics del món, descarrega tracks GPS i segueix l'itinerari dels senders més top des d'un mapa. Grava el teu propi recorregut des de l'app, puja la ruta i comparteix-la amb la comunitat.

Troba les millors rutes a Santes Creus, Catalunya (Espanya). Descobreix els llocs més bonics del món, descarrega tracks GPS i segueix l'itinerari dels senders més top des d'un mapa. Grava el teu propi recorregut des de l'app, puja la ruta i comparteix-la amb la comunitat.

LIBROS RELACIONADOS