Pregar Amb La Immigracio eBook

Curiouscongress.es Pregar Amb La Immigracio Image
El libro Pregar Amb La Immigracio en formato PDF. El libro Pregar Amb La Immigracio en formato MOBI. El libro Pregar Amb La Immigracio en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Pepe Rodado Leon. Disfruta leyendo con el sitio web curiouscongress.es.

DESCRIPCIÓN

Pepe Rodado Leon (Alhambra, Ciudad Real, 1961) es capella de la diocesi de Barcelona, i ha exercit el seu ministeri sobretot en barris obrers i populars i en el moviment de la JOC. Membre de l¡¿Associacio de Preveres del Prado, actualment es rector de la parroquia del Bon Pastor de Barcelona i Delegat de Pastoral Obrera de Barcelona i director del Secretariat Interdiocesa de Pastoral Obrera de les diocesis catalanes. I va ser un dels iniciadors del grup de Pastoral Amb Immigrants (PAI), del qual sorgeix aquest llibre.ƒÜ Aquest, certament, no es un llibre a l¡¿us, en el sentit que pugui llegir-se d¡¿una tirada, seguint el desenvolupament d¡¿un argument. Es mes aviat una eina que pot ajudar a les comunitats cristianes en el treball pastoral amb immigrants que ja fan, o en el que es plantegen de comencar a fer, o, senzillament, en l¡¿esforc perque la realitat dels immigrants sigui present en els diversos nivells de l¡¿accio pastoral. El llibre ofereix un ampli recull de pregaries amb un estil forca semblant en cada una d¡¿elles: algun fet de vida, de la realitat tal com es; un text biblic o de la doctrina social de l¡¿Esglesia que il¡Plumini; i una pregaria que ens ajudi a situar-nos amb esperit de recerca i discerniment col¡Plectiu, com a seguidors de Jesucrist. Son pregaries preparades per a les reunions del grup...

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Pregar Amb La Immigracio.pdf
ISBN
9788498054361
FECHA
2010
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,66 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Pregar i celebrar en temps de confinament. Inici Noticies Pregar i celebrar en temps de confinament. Pregar i celebrar en temps de confinament ... Celebrem doncs l'arribada del Nadal amb una visita guiada a la Basílica de Santa Maria del PiLlegir més. Sopar Tertúlia - 8 de novembre . By Professionals Cristians | Comments are Closed.

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil van desplegar ahir un ampli operatiu contra una organització dedicada a la immigració irregular amb escorcolls a Torrefarrera i Rosselló, així com a Mataró i diversos països europeus. L'operatiu es va saldar amb la detenció d'onze persones, amb almenys dos al Segrià.

LIBROS RELACIONADOS