Llibre De Contemplacio En Deu. Volum I (Llibres I-ii) eBook

Curiouscongress.es Llibre De Contemplacio En Deu. Volum I (Llibres I-ii) Image
Cuida los árboles y descarga el libro de Llibre De Contemplacio En Deu. Volum I (Llibres I-ii) en formato electrónico. En curiouscongress.es encontrará el libro de Llibre De Contemplacio En Deu. Volum I (Llibres I-ii) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Llibre De Contemplacio En Deu. Volum I (Llibres I-ii) en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCRIPCIÓN

El Llibre de contemplació en Déu (ca. 1271-1273) és la primera gran obra que va escriure Ramon Llull després de la seva conversió. Es tracta d’un llibre de proporcions colossals, que conté tot el que serà la producció lul·liana posterior, formulat com un vast himne de lloança adreçat a Déu en primera persona; un jo anònim hi contempla totes les realitats espirituals i materials, humanes i divines, morals i socials. És la primera mostra de la “nova literatura” que planteja Ramon, desenvolupada amb una prosa poètica, dúctil i sòlidament construïda.La present edició és la primera que té en compte tota la tradició manuscrita catalana i la primera que es basa en el còdex lul·lià princeps (1280), conservat a la Biblioteca Ambrosiana de Milà, un dels més antics de tota la literatura catalana. Reprodueix la primera versió del Llibre de contemplació, prèvia a la revisió que Llull en va fer en la traducció llatina de l’obra.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Llibre De Contemplacio En Deu. Volum I (Llibres I-ii).pdf
ISBN
9788498838329
FECHA
2016
TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,45 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

LLIBRE DE CONTEMPLACIÓ EN DÉU, VOL. 1. LLIBRES I-II (LLULL, RAMON) ...  El Llibre de contemplació en Déu (ca. 1271-1273) és la primera gran obra que va escriure Ramon Llull després de la seva conversió. Es tracta d un llibre de proporcions colossals, ...

El "Llibre de contemplació en Déu" (1271-74) és una enciclopèdia espiritual immensa, escrita per Ramon Llull després de la seva conversió a la vida de penitència. El trobador cortesà ha esdevingut "joglar de Déu", que té la missió de convertir amb raons infidels i descreguts. Es considera la primera gran obra de les lletres catalanes.

LIBROS RELACIONADOS