El Xoc De Civilitzacions I El Nou Ordre Mundial eBook

Curiouscongress.es El Xoc De Civilitzacions I El Nou Ordre Mundial Image
Descubre el libro de El Xoc De Civilitzacions I El Nou Ordre Mundial con curiouscongress.es. Lea el PDF de El Xoc De Civilitzacions I El Nou Ordre Mundial en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Xoc De Civilitzacions I El Nou Ordre Mundial y otros libros de Samuel P. Huntington.

DESCRIPCIÓN

El xoc de civilitzacions i el nou ordre mundial ens adverteix que les diferències ideològiques i religioses entre civilitzacions se superposen perillosament a la lluita pels recursos energètics i l’hegemonia política i militar. Huntington, politòleg de la Universitat de Harvard, adverteix que les pretensions universalistes d’Occident són immorals i perilloses, i advoca per un món multipolar i multicivilitzacional.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
El Xoc De Civilitzacions I El Nou Ordre Mundial.pdf
ISBN
9788484375616
FECHA
2006
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,33 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Ja fa uns anys que se'ns bombardeja amb termes com xoc de civilitzacions, guerra contra el terrorisme, nou ordre mundial, guerra entre cultures, etc. Els que els empren ens venen, sovint, un món simple, en blanc i negre, on, a grans trets, només hi ha dues cultures; l'occidental i l'oriental.

Devoluciones. Los plazos de devolución quedarán suspendidos hasta que se recobre la actividad habitual de nuestros Centros Comerciales. Librería: Dispone de 15 días desde la e

LIBROS RELACIONADOS