El Catalanisme: Motor Del Pais eBook

Curiouscongress.es El Catalanisme: Motor Del Pais Image
Descubre el libro de El Catalanisme: Motor Del Pais con curiouscongress.es. Lea el PDF de El Catalanisme: Motor Del Pais en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Catalanisme: Motor Del Pais y otros libros de Jordi Pujol, Francesc Cabana.

DESCRIPCIÓN

Francesc Cabana, Jordi Pujol, Josep Termes i Vicenç Villatoro analitzen el projecte col·lectiu que ha modelat aquest país.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
El Catalanisme: Motor Del Pais.pdf
ISBN
9788484379812
FECHA
2007
TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,53 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

L'associació Portes obertes del catalanisme ha presentat aquest dimecres Catalanisme. 80 mirades (i+) un compendi de reflexions personals de més de 80 autors entre polítics, acadèmics i escriptors sobre aquest moviment.En l'obra, personalitats com José Montilla, Miquel Roca, Josep Antoni Duran i Lleida, Joan Coscubiela, Joan Herrera o Santi Vila opinen sobre la vigència del catalanisme.

La publicació de Catalanisme i revolució burgesa, l'assaig de Jordi Solé Tura sobre el líder de la Lliga Regionalista i president de la Mancomunitat de Catalunya Enric Prat de la Riba, "talment va ser la primera polèmica pública dins del catalanisme de tota la postguerra".Això diu Jordi Amat al seu premiat treball El llarg procés (Tusquets).

LIBROS RELACIONADOS