Memoriàpode,el. Quaderns Nº4 eBook

Curiouscongress.es Memoriàpode,el. Quaderns Nº4 Image
El libro Memoriàpode,el. Quaderns Nº4 en formato PDF. El libro Memoriàpode,el. Quaderns Nº4 en formato MOBI. El libro Memoriàpode,el. Quaderns Nº4 en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web curiouscongress.es.

DESCRIPCIÓN

El memoriàpode és un animal tan semblant a un centpeus que potser tu també te n'has trobat algun sense saber-ho. És una llàstima, perquè t'hauria servit d'ajuda! En Santi en necessitava. No era un nen especialment entremaliat, no és que no li agradés l'escola o que gaudís desobeint. És que tenia molt mala memòria i per això tot li sortia malament. Sort que un memoriàpode se li va posar davant.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Memoriàpode,el. Quaderns Nº4.pdf
ISBN
9788415960089
FECHA
none
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,59 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

UNICEF COMITÉ ESPANYOL 3 >> QUADERN D'INTEGRACIÓ CURRICULAR Introducció La Convenció sobre els Drets de l'Infant (CDI) va nàixer l'any 1989 a fi de proclamar que tots els menors d'edat tenen un drets inalienables, indivisibles i universals, que tots, incloent-hi els mateixos infants, tenim el deure de protegir.

Les revistes de Quaderns del Disseny volen ser una pàgina en blanc per tots aquells que tinguin el desig, i potser també el deure, d'opinar sobre el futur de les infraestructures i dels seus professionals.

LIBROS RELACIONADOS