Historia De La Preso Model De Barcelona eBook

Curiouscongress.es Historia De La Preso Model De Barcelona Image
El libro Historia De La Preso Model De Barcelona en formato PDF. El libro Historia De La Preso Model De Barcelona en formato MOBI. El libro Historia De La Preso Model De Barcelona en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web curiouscongress.es.

DESCRIPCIÓN

 CÈLIA CAÑELLAS, ROSA TORÁN, ORIOL JUNQUERAS, FRANCISCO MARÍN, GEMMA GARRIGA, JOSEP M. SOLÉ I SABATÉLa presó és un reflex de la societat que l'ha construïda, en opinió de Michel Foucault, i conèixer una col·lectivitat és també saber com s'estructura el seu control social. En aquest marc d'anàlisi, un equip d'història format per Cèlia Cañellas, Rosa Torán, amb Oriol Junqueres, Francisco Marín i Gemma Garriga, i amb la direcció i coordinació de Josep M. Solé i Sabaté, ha aprofundit en la història de la presó Model des de 1904 a 1993. Així, el llibre mostra que els problemes socials no els arreglaven els centres de càstig i de reclusió, i que la Model ha viscut igualment que el país els batecs convulsos de les primeres dècades del segle XX.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Historia De La Preso Model De Barcelona.pdf
ISBN
9788479356453
FECHA
2000
TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,27 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

El tancament de la presó Model de Barcelona el 8 de juny del 2017 posa fi a una història que va començar fa gairebé 113 anys. El 6 de març hi van entrar els últims presos preventius. I a partir d'aquell moment va començar el moviment de població reclusa més important de la història recent d'aquest país per poder repartir en altres centres els més de 900 interns de la Model.

El histórico centro penitenciario de hombres la Modelo de Barcelona echa el cierre este jueves, 8 de junio, tras 113 años abierto. La lucha por que llegase este momento se inició en 1976, cuando el expresidente Adolfo Suárez propuso construir una nueva cárcel fuera de la capital catalana.

LIBROS RELACIONADOS