La Mort I Els Cucs De Seda eBook

Curiouscongress.es La Mort I Els Cucs De Seda Image
Descubre el libro de La Mort I Els Cucs De Seda con curiouscongress.es. Lea el PDF de La Mort I Els Cucs De Seda en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Mort I Els Cucs De Seda y otros libros de Anna Tortajada.

DESCRIPCIÓN

A la sala d'espera de la consulta de la seva metge, una dona espera el diagnosi definitiu. Sap que es mor. En aquella sala d'hospital, la protagonista rememora la joventut, l'amor, l'amistat, els desenganys, els somnis. Els records de tota una vida esdevindran una reflexió sobre el fet ineludible de la mort. Per més que neguem aquest fet biològic, a tots ens atraparà en un moment o altre. Amb els cucs de seda com a metàfora, la protagonista no només ens convida a acceptar la nostra caducitat, sinó que ens descobreix que davant la perspectiva de la mort tot es relativitza i viure adquireix un nou sentit, més ric. "I si la Lídia tenia raó i valia més no pensar-hi gens en la mort? No. Ara sí que ho sabia: Era un parany. Negar l'evidència de la mort mutilava de soca-rel la força de la vida, desmereixia el present, plusvaluat de sobte, quan no es tenia futur. Ara ho sabia. Sentia expectació davant la seva pròpia mort. En volia gaudir tant com pogués".

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
La Mort I Els Cucs De Seda.pdf
ISBN
9788415267881
FECHA
2012
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,21 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Amb els cucs de seda com a metàfora, la protagonista no només ens convida a acceptar la nostra caducitat, sinó que ens descobreix que davant la perspectiva de la mort tot es relativitza i viure adquireix un nou sentit, més ric. "I si la Lídia tenia raó i valia més no pensar-hi gens en la mort? No. Ara sí que ho sabia: Era un parany.

La cria de cucs de seda actualment és encara una feina molt manual i que només es pot fer durant uns mesos a l'any, a la primavera. Quan creixen, els cucs de seda mengen costantment i se'ls alimenta cinc cops al dia amb fulles de morera. Després de 45 dies de rumiar i créixer, els cucs estan llestos per madurar.

LIBROS RELACIONADOS