Art I Societat eBook

Curiouscongress.es Art I Societat Image
Descubre el libro de Art I Societat con curiouscongress.es. Lea el PDF de Art I Societat en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Art I Societat y otros libros de Alexandre Cirici Pellicer.

DESCRIPCIÓN

L’estremidora passió entre una professora i un alumne cec, fill del jardiner de Picasso.L’André s’enamora de la Céline, la seva professora d’història. Vint anys més gran, és l’únicapersona capaç de comprendre la sensibilitat de l’André, que és cec. En paral·lel, l’André faamistat amb Pablo Picasso, perquè el pare del noi és el jardiner del castell on viu el pintor.Intrigat per la manera com un cec es pot acostar a la realitat i l’art, Picasso, a poc a poc tambéesdevé el seu confident.Des del soroll de la cadena de la bicicleta fins a l’olor del desig, aquest relat ens convida a submergir-nos en el món dels sentits i a viure des d’una perspectiva singular aquesta sorprenenthistòria d’amor. I un entusiasta de la vida com és Pablo Picasso, ja gran, descobrirà, com elslectors, que el món es pot veure d’una altra manera.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Art I Societat.pdf
ISBN
9788429700343
FECHA
1900
TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,97 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Sinopsis. El volum que els lectors tenen davant els seus ulls constitueix la, ara com ara, cinquena publicació de la Càtedra d'Art Contemporani Antoni Miró de la Universitat d'Alacant i arreplega les ponències que es van debatre en el curs d'estiu denominat «Art i societat.

Art i societat Información general. Transmetre coneixements sobre l'evolució del concepte i la funció social de l'art; sobre estètica i ètica en els temps actuals. Exposar les visions sobre l'art públic en el context de la ciutat contemporània. La creació artística, memòria i testimoni.

LIBROS RELACIONADOS