Brain Trainer: Desenvolupa La Ment En 60 Dies eBook

Curiouscongress.es Brain Trainer: Desenvolupa La Ment En 60 Dies Image
El libro Brain Trainer: Desenvolupa La Ment En 60 Dies en formato PDF. El libro Brain Trainer: Desenvolupa La Ment En 60 Dies en formato MOBI. El libro Brain Trainer: Desenvolupa La Ment En 60 Dies en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Ryuta Kawashima. Disfruta leyendo con el sitio web curiouscongress.es.

DESCRIPCIÓN

« Desenvolupa la teva ment en 60 dies » Mai no és massa aviat per començar a construir un cervell més saludable! Si de vegades tens la sensació que no pots recordar algun nom, no saps on deixes les coses o et costa trobar les paraules correctes per expressar-te, el llibre del Dr. Kawashima és perfecte per a tu. Només hauràs de dedicar uns minuts al dia a entrenar-te mitjançant uns exercicis ben senzills, i comprovaràs que et sents més àgil a l’hora de reaccionar, que t’ha millorat la memòria i que la ment se t’ha rejovenit. Tots envellim i és natural que el cervell també ho faci. La bona notícia és que la deterioració mental no és inevitable. De la mateixa manera que podem conservar el cos jove i saludable si fem exercici amb regularitat, si exercitem el cervell podrem evitar que se’n deteriori el funcionament. És per tot això que he desenvolupat un programa perquè mantinguis jove el cervell: consisteix en un programa diari de càlculs senzills. Sona massa simple perquè sigui veritat, però les meves investigacions han demostrat que aquesta agradable activitat incrementa el rec sanguini cerebral, que arriba a àrees més extenses del cervell i estimula així la creació de connexions neuronals. Mai no és massa aviat per començar a construir un cervell més saludable! Dr. Ryuta Kawashima

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Brain Trainer: Desenvolupa La Ment En 60 Dies.pdf
ISBN
9788466409124
FECHA
2008
TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,98 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Para resolver los juegos de Activa tu mente no es necesario poseer grandes conocimientos. Todos ellos tienen que ver con las habilidades y la inteligencia práctica: las estrategias, la perspicacia, la imaginación, la agudeza, la agilidad, la deducción, la capacidad de reacción, etc. Esta colección está dirigida a todos aquellos que desean ampliar su potencia cerebral.

Descubre si NUEVO BRAIN TRAINER: EL METODO MAS SENCILLO PARA DESARROLLAR TU M ENTE EN 60 DIAS de RYUTA KAWASHIMA está hecho para ti. Déjate seducir por Ohlibro, ¡Pruébalo ya!

LIBROS RELACIONADOS