En Ranquet I Els Seus Amics eBook

Curiouscongress.es En Ranquet I Els Seus Amics Image
Descubre el libro de En Ranquet I Els Seus Amics con curiouscongress.es. Lea el PDF de En Ranquet I Els Seus Amics en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga En Ranquet I Els Seus Amics y otros libros de Emili Teixidor.

DESCRIPCIÓN

Per ajudar tots els seus amics de lasil de Sant Rem, en Ranquet, lAda Orella Ratada i en Capdetrons sembranquen en una aventura fantàstica, que desemboca en un misteri difícil daclarir, fins i totper a la mateixa policia.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
En Ranquet I Els Seus Amics.pdf
ISBN
9788476292334
FECHA
2005
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,32 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Sinopsis: En Ranquet viu en un asil: és orfe. De tots els seus companys, els més íntims són l'Ada Orella Ratada i l'Ulisses Capdetrons. En Ranquet és adoptat i descobreix que el seu pare era un músic que va haver d'exiliar-se a causa de la guerra civil i que, a la fi de la seva vida, era un home ric que li deixà una bona fortuna.

- L'ós m'ha recomanat que no torni a viatjar, d'ara endavant, amb algú que només pensa en sí mateix i que no ofereix ajuda quan la teva vida està en perill. És en els moments difícils quan es reconeix als veritables amics. I amb aquestes paraules, l'home va seguir el seu camí sol.

LIBROS RELACIONADOS