El Port De Les Aromes eBook

Curiouscongress.es El Port De Les Aromes Image
Descubre el libro de El Port De Les Aromes con curiouscongress.es. Lea el PDF de El Port De Les Aromes en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Port De Les Aromes y otros libros de John Lanchester.

DESCRIPCIÓN

Premi Llibreter 2005. Una devastadora novel·la sobre l'amor i la seva pèrdua, la guerra i els canvis socials, el poder, la traïció i la cultura del diner.El 1935, un jove anglès decideix trencar amb la seva vida, i emprèn el viatge que l'ha de portar fins a Hong Kong, la mítica colònia el significat de la qual en xinès, port de les aromes, té ressons més que exòtics. Tom Stewart no sap que li espera en el futur. Però, ben aviat, en el vaixell coneix Maria, una jove monja xinesa que li ensenya la llengua que li obrirà les portes de la ciutat que mai no dorm. Ja a Hong Kong, molts anys després, dos personatges més s'interposaran subtilment en la seva vida.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
El Port De Les Aromes.pdf
ISBN
9788429758566
FECHA
2006
TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,80 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Sinopsis. El 1935, un jove anglès decideix trencar amb la seva vida, i emprèn el viatge que l'ha de portar fins a Hong Kong, la mítica colònia el significat de la qual en xinès, "port de les aromes", té ressons més que exòtics.

Una buròcrata proxinesa liderarà Hong Kong a partir de l'1 de juliol, coincidint amb l'acte del 20è aniversari de la devolució de la colònia britànica a Pequín al que segurament hi anirà el president...

LIBROS RELACIONADOS