Neroniana eBook

Curiouscongress.es Neroniana Image
El libro Neroniana en formato PDF. El libro Neroniana en formato MOBI. El libro Neroniana en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Raimon Cuxart. Disfruta leyendo con el sitio web curiouscongress.es.

DESCRIPCIÓN

Hollywood va convertir Neró en un piròman enfollit tocant la lira i cantant la destrucció de Troia, en una inoblidable actuació de Peter Ustinov. L’Església el va transformar en un monstre sanguinari, en un intent per a desacreditar el món pagà. Ara, la moderna historiografia el veu com un personatge dominat, bona part de la seva vida, per una mare, Agripina, intrigant i ambiciosa, que assassina el seu marit, l’emperador Claudi, per convertir-lo als 17 anys en el nou emperador del més gran i perllongat Imperi que mai no ha existit. En realitat, Sèneca i ella l’utilitzen mentre ells es reparteixen el poder i un Neró enamorat d’una esclava descobreix la seva vocació d’artista. La tensió esclata. La raó d’Estat s’imposa sobre l’amor filial. Agripina ha de morir. El matricidi es compleix. Ara el poder resta en mans de Sèneca i Neró, però no per molt de temps. Sèneca, acusat de ser el cervell ocult d’una conspiració, és obligat a suïcidar-se. L’emperador, solitari i mal vist pel senat, es mostra incapaç de dirigir aquella gran màquina del poder. La insurrecció de l’exèrcit l’obliga a fugir i, mentre el suïciden, demostra que per a ell ha estat més important l’art que el poder tot exclamant Ah, quin gran artista mor amb mi!

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Neroniana.pdf
ISBN
9788493400354
FECHA
2011
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,45 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

The text of Tacitus on the fire of Rome and the Neronian persecution is one of the oldest texts of Roman historians about Christians and has been the subject of innumerable hypotheses because of its controversial text. B. Shaw, recently, has

NERONIANA de RAIMON CUXART. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

LIBROS RELACIONADOS