Treure S La Feina De Sobre eBook

Curiouscongress.es Treure S La Feina De Sobre Image
Cuida los árboles y descarga el libro de Treure S La Feina De Sobre en formato electrónico. En curiouscongress.es encontrará el libro de Treure S La Feina De Sobre en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Treure S La Feina De Sobre en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCRIPCIÓN

Ni els dards no trobem sencers del tot a Màquina de dards, el primer conte de Treure's la feina de sobre de l'Edgar lllas. A alguns, els falta una ala, a d'altres, és la punxa que és guerxa. En els més masegats de tots, de guerxo ho és tot el dard. Si hi parléssim, ben probablement no ens ho sabrien ni dir, però és també volant igual d'alacaiguts com sobreviuen els individus desclassats i, alhora, arrelats en els espais mig idíl·lics, mig ruïnosos, del rerepaís que coneixem en aquest recull. 25 contes que narren les veus d'alguns joves esverats, de comercials alcohòlics, d'emprenedors desastrosos, d'im|migrants ca-pbuits, de dones de fer feines ploraires.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Treure S La Feina De Sobre.pdf
ISBN
9788494748455
FECHA
2018
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,49 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Portada: Treure's la feina de sobre de Edicions Sidillà SL Editorial: Edicions Sidillà SL | 16/05/2018 El autor de Treure's la feina de sobre, con isbn 978-84-947484-5-5 , es Edgar Illas, esta publicación tiene doscientas sesenta y cuatro páginas.

Però per sobre de tot cal marcar objectius "roca", que són els que en qualsevol cas s'han d'assolir. Bon espai de treball: Tot i estar a casa hem d'aconseguir un espai de treball que sigui adequat tant des del punt de vista de la seguretat com del confort.

LIBROS RELACIONADOS