Retorn A Budapest - David Nel.lo - En Catalan - Firma Y Dedicatoria Del Autor eBook

Curiouscongress.es Retorn A Budapest - David Nel.lo - En Catalan - Firma Y Dedicatoria Del Autor Image
Descubre el libro de Retorn A Budapest - David Nel.lo - En Catalan - Firma Y Dedicatoria Del Autor con curiouscongress.es. Lea el PDF de Retorn A Budapest - David Nel.lo - En Catalan - Firma Y Dedicatoria Del Autor en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Retorn A Budapest - David Nel.lo - En Catalan - Firma Y Dedicatoria Del Autor y otros libros de David Nel.lo.

DESCRIPCIÓN

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Retorn A Budapest - David Nel.lo - En Catalan - Firma Y Dedicatoria Del Autor.pdf
ISBN
none
FECHA
none
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,76 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Y si en la dita elecció hi entraran mercaders, o altres, no valdrà. Y dits mariners y patrons que se admetran, sien vehins de València, y naturals de les terres del se-nyor Rey deçà mar. Y los tals elets servixquen personalment, sots pena de cent morabatins al Rey. Y los que exiran de dits officis, no sien elets dins tres anys aprés ...

L'historiador David Agustí, autor del llibre "Neopàtria. Quan Catalunya podia ser un imperi", relata la reconversió d'aquests soldats en polítics i diplomàtics fins a aconseguir el reconeixement d'Atenes i Neopàtria com a territoris propis de la corona catalanoaragonesa el 1380, amb Pere III el Cerimoniós..

LIBROS RELACIONADOS