Isabel De Galceran eBook

Curiouscongress.es Isabel De Galceran Image
Cuida los árboles y descarga el libro de Isabel De Galceran en formato electrónico. En curiouscongress.es encontrará el libro de Isabel De Galceran en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Isabel De Galceran en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCRIPCIÓN

Narcís Oller (1846–1930) és el veritable patriarca de la novel•la catalana contemporània. Es pot afirmar que amb ell la narrativa de l’època de la Renaixença arriba a cotes realment importants. A més de ser reconegut per novel•les extraordinàries com La febre d’or o La bogeria, entre d’altres, cal tenir present, com va remarcar Alan Yates, que “les seves condicions temperamentals afavorien el conreu del gènere curt”. Dins d’aquesta col•lecció, calia incorporar alguns relats d’Oller que, com “Isabel de Galceran” (1880), ja prefiguren la novel•lística d’aquest gran escriptor.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Isabel De Galceran.pdf
ISBN
9788489751804
FECHA
2015
TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,48 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

En los Jocs Florals de 1879 fue galardonado por la narración "Sor Sanxa", y el año siguiente por la nouvelle titulada Isabel de Galceran. En La Renaixença, donde introdujo a Josep Yxart, hizo amistad con Emili Vilanova, Francesc Matheu y Àngel Guimerà y, a raíz de la publicación de Croquis del natural (1879), con Joan Sardà.

NARCIS OLLER Narcís Oller (1846-1930), el primer gran novel·lista català de la Renaixença, és l'autor d'obres tan importants com Isabel de Galceran, La papallona, Vilaniu, La febre d'or, La bogeria i Pilar Prim.

LIBROS RELACIONADOS