Desdir Per Dir eBook

Curiouscongress.es Desdir Per Dir Image
Descubre el libro de Desdir Per Dir con curiouscongress.es. Lea el PDF de Desdir Per Dir en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Desdir Per Dir y otros libros de Asuncion + Guasch.

DESCRIPCIÓN

Desdir per dir és una mostra del treball performatiu d’Asunción + Guasch, consistent a generar poesia a partir de l’alteració de textos; treball físic i conceptual alhora realitzat en poemes dels cinquanta primers títols de la col•lecció «Jardins de Samarcanda».Paraules i versos sencers han estat retallats, tapats o velats de manera que en resulta un poema nou.Desdir és dialogar, fer patent com a essencial allò que en la lectura s’ha mostrat com a essencial. Desdir té la forma d’una resposta. La poesia crida a generar més poesia, al diàleg; és una invitació a vivificar la paraula, a emprar-la metafòricament, al joc. Un joc en el terreny de la mutabilitat del llenguatge poètic, un joc que genera text tot i no ser de manera directa una forma d’escriptura.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Desdir Per Dir.pdf
ISBN
9788497665469
FECHA
2015
TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,73 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

70 frases d'amor i 5 Poemes per dir t'estimo El principi de l'amor és deixar que aquells que coneixem siguin ells mateixos, i no tractar de canviar-los, segons les nostres necessitats, perquè llavors només estimarem en ells, el reflex de nosaltres mateixos.

El portal lingüístic de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals

LIBROS RELACIONADOS