Flors Per A L Algernon eBook

Curiouscongress.es Flors Per A L Algernon Image
El libro Flors Per A L Algernon en formato PDF. El libro Flors Per A L Algernon en formato MOBI. El libro Flors Per A L Algernon en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Daniel Keyes. Disfruta leyendo con el sitio web curiouscongress.es.

DESCRIPCIÓN

Quan en Charlie, un retardat mental, va a parar a les mans d'aquells doctors, és lluny de sospitar que la seva vida canviarà tan radicalment. Li asseguren que, si es deixa fer una petita intervenció al cervell, no només contribuirà al progrés de la ciència, sinó que es tornarà "llest".

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Flors Per A L Algernon.pdf
ISBN
9788482863566
FECHA
1997
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,61 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Flors per l'Algernon book. Read 16,466 reviews from the world's largest community for readers. The story of a mentally disabled man whose experimental qu...

L'expansió del tarongerar s'explica pel desenvolupament de les infraestructures, pels avanços tecnològics i per l'aparició de nous sistemes de gestió propi de la industrialització. A partir de la Guerra Civil espanyola i el període d'autarquia durant el règim franquista, va fer que se substituïren tarongers per cultius de subsistència.

LIBROS RELACIONADOS