I Ara Que Ve? Costumari Per A Nens I Nenes eBook

Curiouscongress.es I Ara Que Ve? Costumari Per A Nens I Nenes Image
Cuida los árboles y descarga el libro de I Ara Que Ve? Costumari Per A Nens I Nenes en formato electrónico. En curiouscongress.es encontrará el libro de I Ara Que Ve? Costumari Per A Nens I Nenes en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee I Ara Que Ve? Costumari Per A Nens I Nenes en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCRIPCIÓN

Aquest llibre, magníficament il·lustrat per a nens i nenes, recull les tradicions i festes populars catalanes perquè els nens puguin gaudir-ne: La Castanyada .Santa Llúcia .Nadal .Els Sants Innocents .L'home dels nassos .Reis . Carnestoltes .Sant Josep .Quaresma .Diumenge de Rams .Pasqua .Sant Jordi .Sant Ponç .Corpus .Sant Joan .La Mare de Déu d'Agost .

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
I Ara Que Ve? Costumari Per A Nens I Nenes.pdf
ISBN
9788424634353
FECHA
2005
TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,61 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

A l'escola del poble els nens i nenes aprenen des de petits a conèixer i estimar els ocells: els escolten cada dia uns minuts, tenen menjadores, fan sortides per identificar-los i saber com viuen ...

Aquest llibre, magníficament il·lustrat per a nens i nenes, recull les tradicions i festes populars catalanes perquè els nens puguin gaudir-ne: La Castanyada, Santa Llúcia, Nadal, Els Sants Innocents, L'home dels nassos, Reis, Carnestoltes, Sant Josep, Quaresma, Diumenge de Rams.

LIBROS RELACIONADOS