Automatica I Sostenibilitat eBook

Curiouscongress.es Automatica I Sostenibilitat Image
Descubre el libro de Automatica I Sostenibilitat con curiouscongress.es. Lea el PDF de Automatica I Sostenibilitat en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Automatica I Sostenibilitat y otros libros de Antoni Grau.

DESCRIPCIÓN

En aquest llibre, els ensenyaments de lenginyeria de sistemes, la automàtica i la informàtica industrial shan dividit en quatre grans àrees temàtiques: tecnologia de computadors i informàtica industrial; enginyeria de control; tecnologia de control i automatització, i robòtica en lentorn industrial. Sha dedicat un capítol a desenvolupar cada àrea, aprofundint en el medi ambient i la sostenibilitat. Així mateix, hi ha un capítol inicial pedagògic sobre leducació sostenible i la manera genèrica daplicar-la. Els continguts es complementen amb una bibliografia extensa i un glossari de termes. Cadascuna daquestes àrees té una vinculació estreta amb laplicabilitat dels ensenyaments i sexplica com modificar les solucions industrials existents avui dia per altres solucions més ben integrades en un món sostenible. Aquest llibre sadreça a professors i alumnes universitaris que imparteixen o cursen matèries relacionades amb lenginyeria de sistemes i automàtica. Shi tracten els aspectes més teòrics de la docència esmentada, i el seu contingut es complementa amb el CD-ROM Casos pràctics dambientalització curricular en lenginyeria de sistemes i automàtica (no inclòs), on es poden trobar problemes, casos pràctics i exercicis dautoavaluació.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Automatica I Sostenibilitat.pdf
ISBN
9788483018408
FECHA
2005
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,55 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Automatica i sostenibilitat. , Grau, Antoni/Bolea, Yolanda/Domingo, Joa, 17,10€. En aquest llibre, els ensenyaments de l'enginyeria de sistemes, la automàtica...

ENVÍO 24h GRATIS. con Tarifa plana . Con nuestra Tarifa Plana anual de gastos de envío (14,95 €/año) podrás recibir tus pedidos con el servicio de envío urgente 24 horas sin pagar gastos de envío adicionales.

LIBROS RELACIONADOS