El Triomf D En Polit Bonaveu (Premi El Vaixell De Vapor 2009) eBook

Curiouscongress.es El Triomf D En Polit Bonaveu (Premi El Vaixell De Vapor 2009) Image
El libro El Triomf D En Polit Bonaveu (Premi El Vaixell De Vapor 2009) en formato PDF. El libro El Triomf D En Polit Bonaveu (Premi El Vaixell De Vapor 2009) en formato MOBI. El libro El Triomf D En Polit Bonaveu (Premi El Vaixell De Vapor 2009) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Carles Sala. Disfruta leyendo con el sitio web curiouscongress.es.

DESCRIPCIÓN

En Polit Bonaveu és un home net i polit com ell sol, que viu senzillament en un piset vell i atrotinat de la ciutat. Un dia, perō, l'assessor artístic Amadeu Tucanta descobreix el do que té en Polit per cantar, si més no quan és a la dutxa, i li proposa de fer-se artista dels escenaris. A partir d'aleshores, la vida d'en Polit Bonaveu canvia de dalt a baix. Arrossegat involuntāriament per l'esperit negociant de l'Amadeu Tucanta i el seu soci -en Conrad Jocobro-, es troba actuant a l'auditori de la ciutat aquella mateixa nit, amb el sobrenom de la Veu Prodigiosa i davant d'una expectativa sense precedents.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
El Triomf D En Polit Bonaveu (Premi El Vaixell De Vapor 2009).pdf
ISBN
9788466123907
FECHA
2009
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,32 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

EL TRIOMF D EN POLIT BONAVEU (PREMI EL VAIXELL DE VAPOR 2009) de CARLES SALA. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

The triumph of polit Bonaveu Ilustrado por Susana del Baño. Carles Sala i Vila. El triomf d'en Polit Bonaveu. Cruïlla. Barcelona. 2008. 112 pages. Premio Vaixell de Vapor 2009

LIBROS RELACIONADOS