El Triomf D En Polit Bonaveu (Premi El Vaixell De Vapor 2009) eBook

Curiouscongress.es El Triomf D En Polit Bonaveu (Premi El Vaixell De Vapor 2009) Image
Descubre el libro de El Triomf D En Polit Bonaveu (Premi El Vaixell De Vapor 2009) con curiouscongress.es. Lea el PDF de El Triomf D En Polit Bonaveu (Premi El Vaixell De Vapor 2009) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Triomf D En Polit Bonaveu (Premi El Vaixell De Vapor 2009) y otros libros de Carles Sala.

DESCRIPCIÓN

En Polit Bonaveu és un home net i polit com ell sol, que viu senzillament en un piset vell i atrotinat de la ciutat. Un dia, perō, l'assessor artístic Amadeu Tucanta descobreix el do que té en Polit per cantar, si més no quan és a la dutxa, i li proposa de fer-se artista dels escenaris. A partir d'aleshores, la vida d'en Polit Bonaveu canvia de dalt a baix. Arrossegat involuntāriament per l'esperit negociant de l'Amadeu Tucanta i el seu soci -en Conrad Jocobro-, es troba actuant a l'auditori de la ciutat aquella mateixa nit, amb el sobrenom de la Veu Prodigiosa i davant d'una expectativa sense precedents.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
El Triomf D En Polit Bonaveu (Premi El Vaixell De Vapor 2009).pdf
ISBN
9788466123907
FECHA
2009
TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,71 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

EL TREN DE LES PARADES SENSE NOM de CARLES SALA I VILA. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

31è PREMI DE NARRATIVA BREU D'ARTESA DE SEGRE - convocatòria i bases La Biblioteca Joan Maluquer i Viladot i l'Ajuntament d'Artesa de Segre convoquen el 31è Premi de Narrativa Breu. El concurs de...

LIBROS RELACIONADOS