Francesc Torras Sayol eBook

Curiouscongress.es Francesc Torras Sayol Image
Cuida los árboles y descarga el libro de Francesc Torras Sayol en formato electrónico. En curiouscongress.es encontrará el libro de Francesc Torras Sayol en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Francesc Torras Sayol en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCRIPCIÓN

Francesc Torras Sayol (Caldes de Montbui, 1868-1936) és un exemple paradigmàtic d'un fet que als ulls d'avui pot resultar sorprenent, però que al començament del segle xx no va ser en absolut extraordinari: la participació dels propietaris rendistes i conservadors en el cooperativisme agrari. Membre de l'Institut Agrícola Català de Sant Isidre i de la Lliga Regionalista, caporal del sometent, alcalde de la seva localitat durant la dictadura del general Primo de Rivera, president de l'Associació de Propietaris Rurals de la comarca durant els anys trenta... En totes les facetes de la seva vida social va ser un clar exponent de la"gent d'ordre", i la seva participació destacada en el cooperativisme (vicepresident de la Cambra Agrícola del Vallès, president del Sindicat Agrícola i Caixa Rural de Caldes de Montbui) responia al que ell entenia com una missió social ineludible, preservar la pau social en un moment en què s'esfondrava inexorablement, cosa que, fins i tot, li costà la vida.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Francesc Torras Sayol.pdf
ISBN
9788490345283
FECHA
2016
TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,37 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

En Caldes de Montbui, provincia de Barcelona, encontramos la dirección Carrer Francesc Torras Sayol.Si no has encontrado la dirección que estabas buscando utiliza nuestro buscador de calles que encontrarás en la esquina superior izquierda del mapa.

FRANCESC ANYÓ I SAYOL. Arquitecto por la Escuela Superior de Arquitectura de Barcelona, UPC (ETSAB). Socio Fundador de BAC ARQUITECTURA e INGENIERIA. Consultor como técnico Post- Venta para el Grupo LAR.

LIBROS RELACIONADOS