Monstres, S.a. eBook

Curiouscongress.es Monstres, S.a. Image
El libro Monstres, S.a. en formato PDF. El libro Monstres, S.a. en formato MOBI. El libro Monstres, S.a. en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web curiouscongress.es.

DESCRIPCIÓN

Els espatadors de Monstres, S.A., es juguem la vida cada día per recollir els crits de nens i nenes que proporcionen energia a Monstrópolis. James P. Sullivan, en Sulley, n'es un dels millors. Igual que els seus companys, en Sulley sap que els humans són molt tóxics. Per aixó, el dia que troba una nena perduda a la Planta d'Ensurts, intenta qe torni inmediatament a la seva habitació. Pero alguna cosa no acaba de rutllar, i la menuda es queda amb els monstres. Què passarà?

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Monstres, S.a..pdf
ISBN
9788447405299
FECHA
2002
TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,93 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Monstres, S. A. (títol original en anglès: Monsters, Inc.) és una pel·lícula d'animació estatunidenca de 2001, el quart llargmetratge dels estudis Pixar, guanyadora de l'Oscar a la millor cançó original. [cal citació] Guarda moltes similituds amb la pel·lícula Little Monsters (1989).

monstruos s.a. 2001 pelcula online en castellano y latino ~ pelcula online monstruos s.a. 2001 gratis! monsters inc. es la mayor empresa miedol mundo y james p. sullivan es uno sus mejores empleados. asustar a los nios no es un trabajo fcil ya que todos creen que los nios son txicos y no pun tener contacto con ellos. pero un da una nia se cuela sin querer en la empresa .

LIBROS RELACIONADOS