El Gotic Catala eBook

Curiouscongress.es El Gotic Catala Image
El libro El Gotic Catala en formato PDF. El libro El Gotic Catala en formato MOBI. El libro El Gotic Catala en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Francesca Español. Disfruta leyendo con el sitio web curiouscongress.es.

DESCRIPCIÓN

BIOGRAFIA AUTORFrancesca Español Bertran(Vilallonga del Camp, 1956)És professora titular de la Universitat de Barcelona. Treballa preferentment sobre art medieval. Ha publicat: «Arte gótico I» (1991), «Larquitectura religiosa romànica a la Conca de Barberà i Segarra tarragonina» (1991), «Guillem Seguer de Montblanc. Un mestre tres-centista, pintor i arquitecte» (1994), «El escultor Bartomeu de Robio y Lleida, un eco de la plástica toscana en Catalunya» (1994). Té treballs sobre iconografia, història de les mentalitats o arquitectura i escultura dèpoca romànica i gòtica. Ha codirigit el «Catàleg descultura i pintura medievals del Museu Frederic Marès de Barcelona» (1991) i ha comissariat diverses exposicions.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
El Gotic Catala.pdf
ISBN
9788496103009
FECHA
2002
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,51 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Un exemple de gòtic civil és l'edifici que actualment alberga el museu marítim de Barcelona. La pintura gòtica catalana es pot dividir en l'estil protogòtic, amb dos estils, el mode auster i el mode gràcil, l'italogòtic, el gòtic català internacional i el gòtic català internacional amb influència flamenca. Referències

"Roman remains, traces of ancient walls, the Jewish quarter, the Gothic Cathedral, the most important palaces and more. We could go on and on listing the marvels of the Barri Gòtic or Gothic Quarter, the city's oldest quarter and its historical centre par excellence. #barcelona #bcn #gotic "

LIBROS RELACIONADOS