El Gotic Catala eBook

Curiouscongress.es El Gotic Catala Image
Descubre el libro de El Gotic Catala con curiouscongress.es. Lea el PDF de El Gotic Catala en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Gotic Catala y otros libros de Francesca Español.

DESCRIPCIÓN

BIOGRAFIA AUTORFrancesca Español Bertran(Vilallonga del Camp, 1956)És professora titular de la Universitat de Barcelona. Treballa preferentment sobre art medieval. Ha publicat: «Arte gótico I» (1991), «Larquitectura religiosa romànica a la Conca de Barberà i Segarra tarragonina» (1991), «Guillem Seguer de Montblanc. Un mestre tres-centista, pintor i arquitecte» (1994), «El escultor Bartomeu de Robio y Lleida, un eco de la plástica toscana en Catalunya» (1994). Té treballs sobre iconografia, història de les mentalitats o arquitectura i escultura dèpoca romànica i gòtica. Ha codirigit el «Catàleg descultura i pintura medievals del Museu Frederic Marès de Barcelona» (1991) i ha comissariat diverses exposicions.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
El Gotic Catala.pdf
ISBN
9788496103009
FECHA
2002
TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,69 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

L'art gòtic a Catalunya Durant el segle XIII es produeixen forts canvis econòmics, polítics i socials: Catalunya es converteix en nucli d'una confederació marítima i els menestrals i mercaders guanyen un poder molt important; apareixen les primeres institucions democràtiques, s'instaura el Parlament i es vigoritzen els municipis.

El Gótico catalán es un estilo artístico del gótico mediterráneo, con características propias especialmente en el ámbito de la arquitectura, que se dio en Cataluña entre los siglos XIII y XV; es decir, al final de la Europa gótica, de la que obtiene su nombre, y al principio de la renacentista.El nombre "Gótico aragonés" queda acotado especialmente a Barcelona y su área de ...

LIBROS RELACIONADOS