Llibre De Les Meravelles eBook

Curiouscongress.es Llibre De Les Meravelles Image
El libro Llibre De Les Meravelles en formato PDF. El libro Llibre De Les Meravelles en formato MOBI. El libro Llibre De Les Meravelles en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vvaa. Disfruta leyendo con el sitio web curiouscongress.es.

DESCRIPCIÓN

Llibre de les Meravelles- VVAA,- ISBN: 8448215974 - 1997 - Encuadernación de tapa dura - M250. Generalitat Valenciana - 135pp Catálogo de exposición. JG. AMZ

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Llibre De Les Meravelles.pdf
ISBN
none
FECHA
none
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,46 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

El Llibre de meravelles, de l'escriptor valencià Vicent Andrés Estellés (Burjasot, 4-IX-1924-Valencia; 27-III-1993), és un poemari el qual està constituït per tres seccions. En la primera secció del Llibre de meravelles el poeta s'identifica amb els que comparteixen amb ell unes determinades formes de vida.

El 1971 publica el Llibre de meravelles, a l'última etapa del franquisme, quan l'oposició al règim es més forta. Els anys del franquisme començen amb el colp d'estat del 1936, que desencadenà la Guerra Civil i la consegüent disctadura franquista, que va posar fi a les aspiracions polítiques dels diferents pobles de l'Estat espanyol.

LIBROS RELACIONADOS