Memoria D Uns Ulls Pintats (Edicio Especial) eBook

Curiouscongress.es Memoria D Uns Ulls Pintats (Edicio Especial) Image
Descubre el libro de Memoria D Uns Ulls Pintats (Edicio Especial) con curiouscongress.es. Lea el PDF de Memoria D Uns Ulls Pintats (Edicio Especial) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Memoria D Uns Ulls Pintats (Edicio Especial) y otros libros de Lluis Llach.

DESCRIPCIÓN

Quatre amics, dos nois i dues noies nascuts el 1920, creixen junts al barri obrer de la Barceloneta. Comencen a descobrir el món en un ambient humil i llibertari, i la proclamació de la República els obre un amplíssim horitzó de possibilitats, il·lusions i esperances. Però la Guerra Civil i la posterior repressió franquista ho estronquen tot. La vida de tots quatre i de les seves famílies queda marcada per l'impacte d'uns fets històrics que influeixen d'una manera especialment tràgica en la relació d'amor i d'amistat entre els dos nois, Germinal i David. El mateix Germinal, ja vell, narra la seva experiència escruixidora a un jove director de cinema que busca argument per fer una pel·lícula històrica. Reconstrucció vivíssima d'un període sovint mal explicat, Memòria d'uns ulls pintats és, per damunt de tot, una extraordinària història d'amor.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Memoria D Uns Ulls Pintats (Edicio Especial).pdf
ISBN
9788497878159
FECHA
2012
TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,46 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

La primera novela del músico, 'Memòria d'uns ulls pintats', se sitúa nada más llegar a las librerías en el número 1 de ficción en catalán

El autor de Memòria d'uns ulls pintats, con isbn 978-84-9787-759-6, es Lluís Llach, esta publicación tiene trescientas cuarenta y ocho páginas.. Memòria d'uns ulls pintats está editado por Editorial Empúries. En los años ochenta esta editorial comenzó su andadura y tiene su sede en Cataluña.

LIBROS RELACIONADOS