La Papallona Negra - Antoni Pladevall - En Catalan eBook

Curiouscongress.es La Papallona Negra - Antoni Pladevall - En Catalan Image
Cuida los árboles y descarga el libro de La Papallona Negra - Antoni Pladevall - En Catalan en formato electrónico. En curiouscongress.es encontrará el libro de La Papallona Negra - Antoni Pladevall - En Catalan en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Papallona Negra - Antoni Pladevall - En Catalan en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCRIPCIÓN

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
La Papallona Negra - Antoni Pladevall - En Catalan.pdf
ISBN
none
FECHA
none
TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,13 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

La papallona negra narra la relació amorosa apassionada i absorbent entre en Jordi, l'hereu de Can Montalà, una casa pairal molt antiga de la Catalunya interior, i la Martina, una estudiant universitària de Barcelona d'una bellesa inquietant. A la primeria d'una tardor sense pluges, tots dos es coneixen perquè ella passa un cap de setmana amb unes amigues en un dels allotjaments que la ...

Els protagonistes de "La papallona negra" podrien ben ser uns coneguts meus, qualsevol dels veïns d'una de les masies de pagès rodegen el municipi taradellenc; qualsevol d'elles dins la Plana de Vic. Fins i tot, podrien ser els meus tiets i cosins, els germans del meu pare; qualsevol d'ells.

LIBROS RELACIONADOS