Dret Internacional Privat Del Principat D Andorra (Vol. I) eBook

Curiouscongress.es Dret Internacional Privat Del Principat D Andorra (Vol. I) Image
Descubre el libro de Dret Internacional Privat Del Principat D Andorra (Vol. I) con curiouscongress.es. Lea el PDF de Dret Internacional Privat Del Principat D Andorra (Vol. I) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Dret Internacional Privat Del Principat D Andorra (Vol. I) y otros libros de Alegria Borras Rodriguez, Ramon Viñas I Farre.

DESCRIPCIÓN

Pròleg d'Alegria Borràs.Per primera vegada es publicada un text del Dret internacional privat del Principat d`Andorra, entenedor, pràctic i útil per als teòrics i per als pràctics del Dret.El seu autor, Ramon VIÑAS I FARRÉ, havia publicat llibres i nombrosos articles sobre les Institucions i el Dret del Principat. Amb ocasió del primer Curs de Postgrau en Dret Andorrà, realizat a la Universitat d` Andorra, l`autor va refer temes ja publicats i aprofità l`avinentesa per a redactar-ne de nous. Aquest primer volum, dividit en tres parts, tracta de la formaciò històrica, fonts y problems d`aplicació de les normes del Dret internacional privat andorrà; del Dret proccesal civil internacional; del Dret de la nacionalitat i d`estrangeria. El lector s`adonarà del caràcter fragmentari i insuficient dels textos legals positius, el que farà sobresortir el paper de la jurisprudència, que no s`ha limitar a ésser un complement de l`Ordenament jurìdic andorrà, sinó que, en els supòsits de llacunes legals, ha aportat solucions per a curullar-les. Aquesta obra apareix amb el propósit de constituir l`inici d`una nova col.lecciò de textos jurídics del principat d`Andorra, feta per Marcial Pons Ediciones Jurídicas y Sociales, S.A.L `autor ha de manifestar un agraïment especial per lájut proporcionat pel Copríncep Episcopal que ha fet possible la publicaciò d`aquest primer volum del Dret internacional privat del Principat d`Andorra.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Dret Internacional Privat Del Principat D Andorra (Vol. I).pdf
ISBN
9788472489554
FECHA
2002
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,11 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

En el marc de la quarta sessió de la Comissió especial de seguiment de l'aplicació pràctica del Conveni de l'Haia relatiu a la protecció dels infants i a la cooperació en matèria d'adopció internacional, Andorra ha participat en la cerimòria de dipòsit de l'instrument d'acceptació de l'Estatut de la Conferència de l'Haia de Dret Internacional Privat.

Portal d'informació i venda de les publicacions de la Xarxa Vives d'Universitats. Xarxa Vives d'universitats. E-BUC. Novetats ... Dret Internacional Privat del Principat d'Andorra. Vol 2 Viñas i Farré, ... Les fonts del dret andorrà

LIBROS RELACIONADOS