La Metamorfosi eBook

Curiouscongress.es La Metamorfosi Image
Descubre el libro de La Metamorfosi con curiouscongress.es. Lea el PDF de La Metamorfosi en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Metamorfosi y otros libros de Franz Kafka.

DESCRIPCIÓN

Introducció i propostes de treball d'Abraham Mohino. Franz Kafka (Praga, 1883-Viena, 1924), escriptor central del segle xx, és considerat un mestre en l'art d'iniciar un text i en aquesta frase primera condensa una imatge pura, per bé que tèrbola, que regirà la narració que teniu a les mans en cada un dels seus incidents, circumstàncies o detalls. La insòlita transformació de Gregor Samsa constitueix un relat emblemàtic de la nostra època, majestuós en la seva simplicitat, i dur i descarnat en el retrat de l'alienació i de la intempèrie a què es troba llançat l'individu en societat. Aquesta història és protagonitzada per uns insectes que s'allotjaran, lector, en el teu imaginari, i que respiraran en el teu record amb uns pessigolleigs i uns xiulets tan contorbadors que mai més no els podràs oblidar.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
La Metamorfosi.pdf
ISBN
9788415954668
FECHA
2019
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,17 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Una metáfora de la vida: La metamorfosis, una obra escrita, en 1915, del puño de Franz Kafka, un escritor checo, hijo de padres judíos, que vivió los estragos de los inicios, así como el apogeo, de la primera guerra mundial. Su vida no estuvo dotada de grandes hazañas, pues era tímido y antisocial; su padre ejercía un control absoluto sobre él, alejándolo así de su placer por la ...

Peça clau en la seva producció literària, La metamorfosi és un vast i vívid malson en què gravita tota la intensitat de Franz Kafka. Les il·lustracions del gran artista argentí Luis Scafati recreen admirablement els peculiars ambients i personatges d'aquest relat i conviden el lector a una aventura memorable.

LIBROS RELACIONADOS