Veig Veig. Primeres Paraules. eBook

Curiouscongress.es Veig Veig. Primeres Paraules. Image
El libro Veig Veig. Primeres Paraules. en formato PDF. El libro Veig Veig. Primeres Paraules. en formato MOBI. El libro Veig Veig. Primeres Paraules. en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web curiouscongress.es.

DESCRIPCIÓN

Què samaga a la pàgina següent? És un vestit de quadres vermells o un mirall brillant? Gira la pàgina i sabràs la resposta! Amb aquest llibre ple de sorpreses tàctils aprendre serà més divertit que mai.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Veig Veig. Primeres Paraules..pdf
ISBN
9788448830892
FECHA
2010
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,78 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Aquest rimador en català serveix per trobar paraules finalitzades amb la síl·laba que vulguis, això és útil per trobar automàticament paraules que rimin amb altres, per fer cançons de rap i hiphop, jocs de paraules, poesia, estudis del idioma català, etc. Limitacions (o no) del programa:

Dit això em veig amb la obligació moral d'extendre'm una mica més en les explicacions. Com ja deus saber, el gran problema del Coronavirus és la rapidesa en la que s'està propagant. Per frenar aquesta rapidesa es demana evitar aglomeracions, i aquest és el motiu principal pel qual s'estan tancant les escoles.

LIBROS RELACIONADOS