On ÉS L Estel-la? Festes I Tradicions Catalanes eBook

Curiouscongress.es On ÉS L Estel-la? Festes I Tradicions Catalanes Image
Cuida los árboles y descarga el libro de On ÉS L Estel-la? Festes I Tradicions Catalanes en formato electrónico. En curiouscongress.es encontrará el libro de On ÉS L Estel-la? Festes I Tradicions Catalanes en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee On ÉS L Estel-la? Festes I Tradicions Catalanes en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCRIPCIÓN

UN JOC PER A TOTA LA FAMÍLIA, PER SEGUIR BUSCANT L’ESTEL·LA. AQUESTA VEGADA, PER LES PRINCIPALS FESTES I TRADICIONS CATALANESL’Estel·la no para! Aquesta noia és un belluguet! Cercaviles, carnavals, Sant Jordi, festes del menjar, jornades castelleres, Nadal, balls tradicionals, correfocs... L’Estel·la és una experta de primera magnitud en les dèries festives dels catalans. Si aconsegueixes trobar-la en cada escenari d’aquest recorregut i identifiques totes les festes i tradicions que s’hi representen, et mereixeràs una bona recompensa. Entra i juga!TONI GALMÉS és il·lustrador, historiador de l’art i professor de la Universitat de Barcelona. L’any 2018 va fer el primer llibre d’On és l’Estel·la? També és autor de Groc: història gràfica d’una lluita i Lila:història gràfica d’una lluita.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
On ÉS L Estel-la? Festes I Tradicions Catalanes.pdf
ISBN
9788417188993
FECHA
2019
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,24 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Família! Les guanyadores dels dos lots amb els llibres On és l'Estel·la? i On és l'Estel·la?Festes i tradicions catalanes. són:.Glòria Bladé.Clàudia Roda. Moooooooltes felicitats! I gràcies a tothom per participar!

Distribuïdora Popular els ofereix ON ES L'ESTEL.LA? FESTES I TRADICIONS CATALANES novetat de l'autor GALMES TONI, amb codi EAN 9788417188993 i de l'editorial COMANEGRA EDITORIAL

LIBROS RELACIONADOS