Els Musics De Bremen eBook

Curiouscongress.es Els Musics De Bremen Image
Descubre el libro de Els Musics De Bremen con curiouscongress.es. Lea el PDF de Els Musics De Bremen en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Els Musics De Bremen y otros libros de Nuria Font.

DESCRIPCIÓN

Quatre animals molt vells decideixen anar a la ciutat de Bremen a fer de músics.Un ase, un gos, un gat i un gall tan vells que ja no poden treballar, decideixen anar cap a Bremen a fer de músics. Pel camí troben una cabana on hi ha uns lladres que estan fent un tiberi. Per tal de fer-los fora i quedar-se el menjar, els quatre animals s'acosten a la finestra i es posen a cantar. Però desafinen tant, que els lladres es pensen que allò és un monstre i fugen. Després, a la nit, un dels lladres torna a la cabana, però a les fosques confon els animals amb uns éssers terribles, i se'n va per sempre més.Un ase, un gos, un gat i un gall tan vells que ja no poden treballar, decideixen anar cap a Bremen a fer de músics. Pel camí troben una cabana on hi ha uns lladres que estan fent un tiberi. Per tal de fer-los fora i quedar-se el menjar, els quatre animals s'acosten a la finestra i es posen a cantar. Però desafinen tant, que els lladres es pensen que allò és un monstre i fugen. Després, a la nit, un dels lladres torna a la cabana, però a les fosques confon els animals amb uns éssers terribles, i se'n va per sempre més.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Els Musics De Bremen.pdf
ISBN
9788466107020
FECHA
2003
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,29 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Un ruc, un gos, una gallina i una gata, fugen de casa seva perquè els seus amos els maltracten. Volen formar un grup musical i arribar a Bremen. Però pel camí es trobaran entrebancs que els posaran a proba i refermaran la seva amistat tot cantant.

El 1358 Bremen torna novament a la Lliga Hanseàtica, de la qual torna a ser expulsada l'any 1427. El 1646, després de la lluita contra els suecs en la Guerra dels trenta anys, esdevé una ciutat-regne independent. El 1811 és ocupada per les tropes napoleòniques i esdevé la prefectura del departament francès de Boques del Weser.

LIBROS RELACIONADOS