Bells Perdedors eBook

Curiouscongress.es Bells Perdedors Image
Descubre el libro de Bells Perdedors con curiouscongress.es. Lea el PDF de Bells Perdedors en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Bells Perdedors y otros libros de Leonard Cohen.

DESCRIPCIÓN

«Bells perdedors» és una de les novel·les més extraordinàries i radicals dels últims cinquanta anys. Universalment conegut per les seves cançons, Leonard Cohen hi aboca obsessions i pensaments en una trama de sexe, política, religió i amistat que sorprènel lector a cada pàgina. Corrosiva i obscena, al·lucinada i espiritual, intensament lírica i humorística, la novel·la sendinsa en les tortuoses relacions duna parella amb el seu amic i mestre, F. «Bells perdedors» subjuga per la brillant fusió de formes i elements narratius: des de la cristianització de les tribus índies del Canadà fins a les temptatives independentistes del Quebec, passant per les aspiracions de la generació dels seixanta -la llibertat sexual, el pacifisme, la vida en comunió amb la Natura, una nova espiritualitat...Leonard CohenVa néixer el 1934 a Montreal (Canadà). A partir dels anys seixanta va publicar diversos llibres de poesia i dues novel·les que el van convertir en una referència ineludible de la literatura canadenca. Per la força amb què aglutina els anhels i les vivències dels anys seixanta, «Bells perdedors» va esdevenir un llibre cabdal per a tota una generació. Lèxit internacional del seu primer disc lany 1968 va portar definitivament Leonard Cohen cap al món de la música.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Bells Perdedors.pdf
ISBN
9788488811868
FECHA
2002
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,95 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Historia Vida Temprana . Nació cerca de 1860 bajo el nombre de Micah Bell III y como hijo del forajido Micah Bell Jr. No se sabe casi nada de su pasado, solo que en 1877, cuando Micah tenía 17 años él y su padre se encontraban huyendo por el asesinato de Roscoe y Jean Briggs, por lo que se presupone que fue durante años el compañero criminal de su padre.

142.5k Followers, 3,308 Following, 1,259 Posts - See Instagram photos and videos from Isabella Trad | Bells (@todebells)

LIBROS RELACIONADOS