La Ciutat Blava eBook

Curiouscongress.es La Ciutat Blava Image
Descubre el libro de La Ciutat Blava con curiouscongress.es. Lea el PDF de La Ciutat Blava en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Ciutat Blava y otros libros de Laia Aguilar.

DESCRIPCIÓN

En Perot, la Marina, en Saïd i l’amic Núvol es fan amics de l’estàtua de Colom. Però, ben aviat, descobreixen que Colom ha fugit de la ciutat perquè al cel de Barcelona no s’hi pot ni respirar. Quan els nens s’assabenten de la notícia, faran tot el que estigui a les seves mans per aconseguir que Barcelona torni a tenir un cel net i clar. Aconseguiran que l’estàtua de Colom torni a la ciutat? Aquestes i altres aventures viuran els nostres protagonistes, que, gràcies al Núvol, viatjaran a ciutats interessants de tot el món, on viuran apassionants històries i faran nous i grans amics.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
La Ciutat Blava.pdf
ISBN
9788493792053
FECHA
2010
TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,88 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Com heu pogut veure en el post anterior la ciutat blava de Chefchaouen resulta d'allò tan especial i diferent de qualsevol altra medina. La funció principal de les medines de les ciutats àrabs és el comerç. Estan farcides de parades en les que s'hi troben, especilament, tota classe de productes artesanals. Donem un tomb pel…

Aquests són: c. Barcelona, Via Roma, c. Ciutat de Reus, Via Augusta, el primer tram del c. Berenguer de Palou, i el c. Scala Dei. En total, 227 places de zona blava, distribuïdes pel municipi, i, especialment, a la zona més cèntrica i comercial de Salou, per tal d'afavorir la mobilitat comercial.

LIBROS RELACIONADOS