Jardins De Deu: Menorca eBook

Curiouscongress.es Jardins De Deu: Menorca Image
Descubre el libro de Jardins De Deu: Menorca con curiouscongress.es. Lea el PDF de Jardins De Deu: Menorca en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Jardins De Deu: Menorca y otros libros de Vv.aa..

DESCRIPCIÓN

A Menorca la convivència sempre difícil entre la natura i l'home s'ha resolt en un equilibri esplèndid, gairebé inversemblant. El paisatge humanitzat i el paisatge natural s'entrellacen amb harmonia, sense que l'home, fins ara, n'hagi alterat la bellesa original. El fet de ser una illa hi ha jugat a favor, com també l'especial tarannà dels menorquins. És per això que a Menorca és possible trobar encara avui racons i paisatges que la natura ha creat, lliurement, amb una harmonia insòlita: autèntics jardins de Déu.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Jardins De Deu: Menorca.pdf
ISBN
9788496103238
FECHA
2003
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,83 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

El autor de Jardins de Déu: Menorca, con isbn 978-84-96103-23-8, es Joan Francesc López Casasnovas, el coordinador de este libro es Margarita Rubió De Rispal, esta publicación tiene doscientas veinticuatro páginas.. Jardins De Déu: Menorca está editado por Angle Editorial, S.l.. Su andadura comenzó en 1992 y actualmente se encuentra en Barcelona.

Ahora 62 € (antes 7̶1̶ ̶€̶) en Tripadvisor: Reserva Aparthotel HG Jardin de Menorca, Son Bou. Ve 698 opiniones y 658 fotos de viajeros sobre el Aparthotel HG Jardin de Menorca, clasificado en el puesto nº.5 de 9 hoteles en Son Bou. Precios calculados a 16/3/2020 con fecha de entrada del 29/3/2020.

LIBROS RELACIONADOS