Marc Jurídic De Lestalvi D Aigua eBook

Curiouscongress.es Marc Jurídic De Lestalvi D Aigua Image
Descubre el libro de Marc Jurídic De Lestalvi D Aigua con curiouscongress.es. Lea el PDF de Marc Jurídic De Lestalvi D Aigua en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Marc Jurídic De Lestalvi D Aigua y otros libros de Jordi Recorda Cos.

DESCRIPCIÓN

Laigua de qualitat és un recurs escàs que requereix una gestió adequada per garantir-ne la sostenibilitat. La gestió racional dels recursos es comença a regular molt recentment de la mà del dret ambiental. En aquest sentit, la gestió del recurs shauria de basar en el principi de precaució per garantir un bon ús, o ús sostenible, que preservi el recurs. També shauria d’actuar partint del principi de la utilització de la millor tecnologia disponible, per ser tan eficients com sigui possible a lhora de consumir l’aigua. La intenció daquest llibre és aprofundir en el marc jurídic actual per estudiar el potencial que ofereix per a lestalvi d’aigua, inclosos els recents canvis normatius motivats per la crisi econòmica actual. Aquesta anàlisi va més enllà de la regulació dels mecanismes destalvi lligats a ledificació, i aborda la necessitat actual de fer accessibles els recursos hídrics de menor qualitat que laigua potable. Així, doncs, sanalitza amb profunditat quin és marc jurídic per aprofitar les aigües de pluja, aigües subterrànies, aigües regenerades i aigües grises. Finalment, aquest estudi no sha plantejat exclusivament des duna perspectiva jurídica, sinó que, tenint en compte la complexitat i la transversalitat de temes que afecten lestalvi de laigua, així com la formació de lautor, s’han tingut en compte altres disciplines científiques amb lobjectiu danalitzar la problemàtica des duna perspectiva holística.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Marc Jurídic De Lestalvi D Aigua.pdf
ISBN
9788484242260
FECHA
2012
TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,42 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Cada persona pot consumir entre 100 i 200 litres d'aigua al dia.Tot i això, l'aigua no és un recurs infinit ni que arribi a tothom igual. Per això, si ets dels que es preocupen pel medi ambient i per les persones que no tenen accés a l'aigua potable i, a més, et preocupen els nous augments en la factura d'aquest element, potser t'interessi continuar llegint.

També s'hauria d actuar partint del principi de la utilització de la millor tecnologia disponible, per ser tan eficients com sigui possible a l'hora de consumir l aigua. La intenció d'aquest llibre és aprofundir en el marc jurídic actual per estudiar el potencial que ofereix per a l'estalvi d aigua, inclosos els recents canvis ...

LIBROS RELACIONADOS