Zoom eBook

Curiouscongress.es Zoom Image
Descubre el libro de Zoom con curiouscongress.es. Lea el PDF de Zoom en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Zoom y otros libros de Vv.aa..

DESCRIPCIÓN

"El Zoom. Recursos para trabajar la morfosintaxis" és un llibre que posa a l’abast del professorat una sèrie d’exercicis per ajudar els alumnes a reforçar i treballar la morfosintaxi. Es tracta d’una eina de treball complementària, pràctica i útil per generalitzar l’aplicació de les regles gramaticals del castellà.El llibre consta de dos apartats: una guia didàctica i un annex fotocopiable amb els exercicis anteriorment esmentats. Les dues parts inclouen el treball dels articles i les preposicions, el nom, l’adjectiu qualificatiu, els determinants, els pronoms personals forts i febles, els verbs i activitats complementàries.A la guia didàctica hi ha per a cada bloc la presentació dels elements gramaticals, el contingut, algunes indicacions per a l’alumnat procedent d’altres llengües, els quadres teòrics que poden o no servir per a desenvolupar les diferents activitats, els quadres d’objectius i els índexs de continguts i dificultats dels exercicis (els quals us permeten agilitzar la tria d’exercicis, en funció de les necessitats d’aprenentatge de l’alumne, i que es troben a l’annex fotocopiable).A l'annex fotocopiable hi ha tots els exercicis agrupats per blocs i ordenats segons el grau de dificultat.Aquest material va destinat a tots els professionals implicats en el procés educaiu d'ensenyament de la llengua castellana.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Zoom.pdf
ISBN
9788496248793
FECHA
none
TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,42 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

zoom.us is a free cloud-based HD video meeting service that allows you to create big ideas with colleagues, get together with friends and share a family moment together. zoom.us is created from the ground-up on a video meeting cloud using advanced video and screen codecs to provide a business-grade video experience and high quality screen sharing.

Ver más de ZOOM en Facebook. Iniciar sesión ¿Olvidaste tu cuenta? o. Crear cuenta nueva. Ahora no. ZOOM. Tienda de ropa para mujeres . Comunidad Ver todo. A 119.830 personas les gusta esto. 120.564 personas siguen esto. Información Ver todo +54 9 11 6911-6683. Ponte en contacto con ZOOM en Messenger.

LIBROS RELACIONADOS