Zoom eBook

Curiouscongress.es Zoom Image
Descubre el libro de Zoom con curiouscongress.es. Lea el PDF de Zoom en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Zoom y otros libros de Vv.aa..

DESCRIPCIÓN

"El Zoom. Recursos para trabajar la morfosintaxis" és un llibre que posa a l’abast del professorat una sèrie d’exercicis per ajudar els alumnes a reforçar i treballar la morfosintaxi. Es tracta d’una eina de treball complementària, pràctica i útil per generalitzar l’aplicació de les regles gramaticals del castellà.El llibre consta de dos apartats: una guia didàctica i un annex fotocopiable amb els exercicis anteriorment esmentats. Les dues parts inclouen el treball dels articles i les preposicions, el nom, l’adjectiu qualificatiu, els determinants, els pronoms personals forts i febles, els verbs i activitats complementàries.A la guia didàctica hi ha per a cada bloc la presentació dels elements gramaticals, el contingut, algunes indicacions per a l’alumnat procedent d’altres llengües, els quadres teòrics que poden o no servir per a desenvolupar les diferents activitats, els quadres d’objectius i els índexs de continguts i dificultats dels exercicis (els quals us permeten agilitzar la tria d’exercicis, en funció de les necessitats d’aprenentatge de l’alumne, i que es troben a l’annex fotocopiable).A l'annex fotocopiable hi ha tots els exercicis agrupats per blocs i ordenats segons el grau de dificultat.Aquest material va destinat a tots els professionals implicats en el procés educaiu d'ensenyament de la llengua castellana.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Zoom.pdf
ISBN
9788496248793
FECHA
none
TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,70 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

zoom - sinónimos de 'zoom' en un diccionario de 200.000 sinónimos online

Zoom es una herramienta para Mac con la que podemos realizar llamadas y conferencias con mucha calidad de emisión. Además, estamos ante un programa con el que las posibilidades de emisión son amplias tanto para el emisor como para los receptores.

LIBROS RELACIONADOS