Teatre 3: La Careta; La Mascara; La Follia Del Desig; Marçal Prio R; Un Estudiant De Vic eBook

Curiouscongress.es Teatre 3: La Careta; La Mascara; La Follia Del Desig; Marçal Prio R; Un Estudiant De Vic Image
Cuida los árboles y descarga el libro de Teatre 3: La Careta; La Mascara; La Follia Del Desig; Marçal Prio R; Un Estudiant De Vic en formato electrónico. En curiouscongress.es encontrará el libro de Teatre 3: La Careta; La Mascara; La Follia Del Desig; Marçal Prio R; Un Estudiant De Vic en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Teatre 3: La Careta; La Mascara; La Follia Del Desig; Marçal Prio R; Un Estudiant De Vic en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCRIPCIÓN

Les cinc obres dramàtiques de Sagarra reunides en el volum 17 segueixen cronològicament, pel que fa a l'estrena, les presentades en el volum 16. La careta prolonga la línia de poemes dramàtics breus en un acte, on Sagarra fa un intent molt estimable d'oferir unes peces d'expressió més intensa, essencials i vinculades a la cançó popular tradicional. De l'altra, Marçal Prior, és un dels textos més ambiciosos de tot el teatre sagarrià. Marçal Prior és una nova afirmació de la tradició familiar, basada en la possessió de la terra i la transmissió patrimonial, davant les vel·leïtats individualistes del personatge central, que acaba sent recuperat per la força d'aquesta tradició. També hi ha lloc per a la comèdia en vers, representada per Un estudiant de Vic. La novetat del volum, la trobem en La màscara i La follia del desig. Són dues peces amb elements melodramàtics molt clars amb les quals l'autor s'aproxima a la tradició vuitcentista que girava entorn de la denúncia de la hipocresia

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Teatre 3: La Careta; La Mascara; La Follia Del Desig; Marçal Prio R; Un Estudiant De Vic.pdf
ISBN
9788475028309
FECHA
2012
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,54 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Així doncs, tots aquells interessats que ho desitgeu, per poc que remeneu una mica amunt i avall amb la rodeta del ratolí tota aquesta munió de material, podreu trobar la informació imprescindible per saber què cou i què s'hi cou en aquesta companyia de teatre amb vocació d'especialització en el TEATRE EN VERS.

TEATRE 3: LA CARETA; LA MASCARA; LA FOLLIA DEL DESIG; MARÇAL PRIO R; UN ESTUDIANT DE VIC de JOSEP MARIA SEGARRA. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

LIBROS RELACIONADOS