Plantes De Muntanya eBook

Curiouscongress.es Plantes De Muntanya Image
Descubre el libro de Plantes De Muntanya con curiouscongress.es. Lea el PDF de Plantes De Muntanya en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Plantes De Muntanya y otros libros de Josep M. Panareda I Clopes.

DESCRIPCIÓN

Aquesta guia d’identificació i reconeixe- ment de plantes de muntanya (arbres, ar-bustos i herbes, amb o sense flor) presen-ta una mostra exhaustiva de les espècies vegetals muntanyenques més significa-tives del nostre país, amb la informació bàsica per satisfer al ciutadà que té interès a observar-les i descobrir-les. Conté 300 fitxes amb 642 plantes diferen- ciades. Cada fitxa inclou una descripció de la planta amb la fotografia i dibuixos per identificar-la, així com una sèrie d’ico-nes que ens mostren les diverses caracte-rístiques que cal tenir presents a l’hora d’observar- la, com ara l’altitud o l’època de floració. Conté un mapa amb la distri-bució a Catalunya. Les plantes estan agrupades per ambients -boscos, matollars, prats, ambients d’aigua, rocams i ambients humanitzats- i s’hi inclouen plantes tan d’alta muntanya com de muntanya mitjana.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Plantes De Muntanya.pdf
ISBN
9788496905016
FECHA
2008
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,38 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Aquesta guia d identificació i reconeixement de plantes de muntanya (arbres, arbustos i herbes, amb o sense flor) presenta una mostra exhaustiva de les espècies vegetals muntanyenques més significatives del nostre país, amb la informació bàsica per satisfer al ciutadà que té interès a observar-les i descobrir-les. Conté 300 fitxes amb 642 plantes diferen-ciades. Cada fitxa inclou una ...

Marxívol (Helleborus foetidus) És originària d'Europa i floreix a l'hivern. El curiós d'aquesta planta és que un fong la colonitza, provocant l'augment de la temperatura de les flors, alliberant i volatilitzant orgànics minúsculs, per atreure pol·linitzadors. És la primera espècie on s'ha observat aquest procés. És una planta verinosa.

LIBROS RELACIONADOS