Un Futur Sostenible?: El Canvi Global Vist Per Un Quimic Preocupa T eBook

Curiouscongress.es Un Futur Sostenible?: El Canvi Global Vist Per Un Quimic Preocupa T Image
Descubre el libro de Un Futur Sostenible?: El Canvi Global Vist Per Un Quimic Preocupa T con curiouscongress.es. Lea el PDF de Un Futur Sostenible?: El Canvi Global Vist Per Un Quimic Preocupa T en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Un Futur Sostenible?: El Canvi Global Vist Per Un Quimic Preocupa T y otros libros de Fernando Sapiña Navarro.

DESCRIPCIÓN

El canvi climàtic s’ha convertit, al llarg dels últims anys, en un tema de conversa tan recurrent com ho era el temps fa només uns anys; però no es tracta d’un tema trivial, perquè els canvis que estem observant són només un símptoma d’unes altres alteracions, molt profundes, causades per les nostres relacions amb la natura. En Un futur sostenible? el lector preocupat pels efectes de l’acció humana sobre el medi ambient trobarà la resposta a moltes preguntes sobre el nostre futur immediat i sobre les causes i les conseqüències, no sols del canvi climàtic, sinó de moltes altres alteracions del cicle natural dels elements que ens resulten imprescindibles per a viure. En un món cada dia més explotat en tots els sentits, els humans tenim l’última paraula: o el nostre futur és sostenible o ens haurem de qüestionar, fins i tot, si tenim futur com a espècie.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Un Futur Sostenible?: El Canvi Global Vist Per Un Quimic Preocupa T.pdf
ISBN
9788476606308
FECHA
2001
TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,15 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

PDF | Fonamentades advertències a propòsit dels seriosos problemes "glocals" als quals la humanitat ha de fer front avui han estat adreçades... | Find, read and cite all the research you ...

Durant el segle XX assistim a la consolidació de l'economia capitalista, bé que amb amb canvis importants, i de la societat industrial.: Capitalisme Sistema o mode de producció caracteritzat per la tècnica avançada, la propietat privada dels mitjans de producció i la recerca del benefici màxim.

LIBROS RELACIONADOS