El Casament De La Bruixa Avorrida eBook

Curiouscongress.es El Casament De La Bruixa Avorrida Image
Descubre el libro de El Casament De La Bruixa Avorrida con curiouscongress.es. Lea el PDF de El Casament De La Bruixa Avorrida en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Casament De La Bruixa Avorrida y otros libros de Merce Company, Roser Capdevila.

DESCRIPCIÓN

La Bruixa Avorrida es troba un dineret, amb el dineret es compra un llacet iamb el llacet està tan bonica... que un esquelet, el monstre de Frankenstein, un fantasma, un vampir, una mòmia, lHome Llop i un Bruixot, shi volen casar. Però a qui tria per marit?Lorigen daquest conte prové dun llibre manuscrit que lantiquari Benjamí Wolgoshen va trobar en el doble fons dun calaix dun escriptori molt vell que havia comprat a un venedor ambulant. Qui havia escrit el llibre? No ho sabia.Quan lhavien escrit? Tampoc. Què deia el llibre? Impossible de saber-ho perquè estava escrit en uns signes molt estranys i misteriosos. Benjamí Wolgoshen, mort de curiositat, va dedicar molts anys de la seva vida a intentar desxifrar el contingut daquell llibre secret sense aconseguir-ho.Finalment un mag anomenat Magicus Tremendus va descobrir que es tractava de les memòries personals de la bruixa Prímula Farigola escrites de la seva pròpia mà. Aquell descobriment va ser considerat molt important entre tots els savis del món, perquè Prímula Farigola, més coneguda com a Bruixa Avorrida, va ser una de les darreres representants de les bruixes de lantiga escola.Magicus Tremendus, que de jove havia estat farmacèutic, va descobrir també que el llibre no estava escrit en clau, sinó que Prímula tenia molt mala lletra.Toferim doncs un dels capítols de lextraordinària vida de la Bruixa Avorrida tal com ella mateixa va deixar-la escrita.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
El Casament De La Bruixa Avorrida.pdf
ISBN
9788415695684
FECHA
2014
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,35 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

El casament de la Bruixa Avorrida es uno de los títulos de la ilustradora Roser Capdevila que acaban de reaparecer en el mercado, junto con Som les tres bessones y Les Tres bessones i la Caputxeta Vermella. Este título en concreto , fue publicado en 1987 y forma parte de la serie de «La Bruja […]

Lee toda la información gratis sobre el libro y ebook EL CASAMENT DE LA BRUIXA AVORRIDA y del autor Enric larreula. También podrás acceder al enlace para comprar el libro EL CASAMENT DE LA BRUIXA AVORRIDA y obtenerlo en pdf, epub, libro o el formato que desees.

LIBROS RELACIONADOS