Carles &Amp; Belisa: Mataró Rep Una Reina eBook

Curiouscongress.es Carles &Amp; Belisa: Mataró Rep Una Reina Image
El libro Carles &Amp; Belisa: Mataró Rep Una Reina en formato PDF. El libro Carles &Amp; Belisa: Mataró Rep Una Reina en formato MOBI. El libro Carles &Amp; Belisa: Mataró Rep Una Reina en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Ramon Pere Angles. Disfruta leyendo con el sitio web curiouscongress.es.

DESCRIPCIÓN

Carles & Belisa és un retaule musical que evoca els preparatius, el desembarcament i l’estada a Mataró de la reina Elisabet Cristina de Brunsvic, esposa de l’arxiduc Carles d’Àustria, l’any 1708, en plena Guerra de Successió. La ciutat, que ignora que tres anys més tard s’haurà rendit al bàndol borbònic, ara es declara austriacista i es desfà per cuidar fins al darrer detall i fer-se digne de tan memorable visita.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Carles &Amp; Belisa: Mataró Rep Una Reina.pdf
ISBN
9788494363177
FECHA
2015
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,22 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

EL TOT MATARÓ 1642 [Del 26 de setembre al 2 de octubre de 2014] Issuu company logo. Close. Try. Features Fullscreen sharing Embed Analytics Article stories Visual Stories SEO.

Carles & Belisa. Mataró rep una reina noves funciones avui i demà El 25 de juliol de 1708, en plena guerra de successió, Elisabet Cristina de Brunsvic-Wolfenbüttel desembarca a Mataró, on hi passa cinc dies abans de casar-se amb el rei Carles III a Barcelona.

LIBROS RELACIONADOS