Carles &Amp; Belisa: Mataró Rep Una Reina eBook

Curiouscongress.es Carles &Amp; Belisa: Mataró Rep Una Reina Image
Cuida los árboles y descarga el libro de Carles &Amp; Belisa: Mataró Rep Una Reina en formato electrónico. En curiouscongress.es encontrará el libro de Carles &Amp; Belisa: Mataró Rep Una Reina en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Carles &Amp; Belisa: Mataró Rep Una Reina en tu teléfono, tableta o navegador!

DESCRIPCIÓN

Carles & Belisa és un retaule musical que evoca els preparatius, el desembarcament i l’estada a Mataró de la reina Elisabet Cristina de Brunsvic, esposa de l’arxiduc Carles d’Àustria, l’any 1708, en plena Guerra de Successió. La ciutat, que ignora que tres anys més tard s’haurà rendit al bàndol borbònic, ara es declara austriacista i es desfà per cuidar fins al darrer detall i fer-se digne de tan memorable visita.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO
Carles &Amp; Belisa: Mataró Rep Una Reina.pdf
ISBN
9788494363177
FECHA
2015
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,48 MB
DESCARGAR
LEER EN LINEA

CARLES & BELISA Mataró rep una reina ... Carles & Belisa és un retaule musical que explica el desembarcament i l'estada a Mataró de la rein a Elilsabet Cristina de Brunsvic-Wolfenbüttel, l'any 1708. És una producció de la Direcció de Cultura de l'Ajuntament de Mataró i Museu de Mataró.

Carles & Belisa, Mataró. 261 Me gusta. Retaule musical que explica l'estada de la reina Elisabet Cristina de Brunsvic-Wolfenbüttel a Mataró el 1708.

LIBROS RELACIONADOS